7 Şubat 2016 Pazar

14 Şubat Sevgililer Gününde süpriz önerileri


Sevgililer gününün yaklaşması ile hediye ve süpriz telaşı başladı demektir. O zaman birkaç fikir sunayım bende :)  

*KAHVALTI : Sevgilinize veya eşinize Güne en iyi şekilde başlamak için mükemmel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz süpriz yapıp erkenden uyanıp uyanmadan yatağına getirebilirsiniz.

*MUM YOLU : Mumların romantikligi tartışılmaz.! Evinizin girişinden yatak odasına kadar küçük renkli mumlar ile bir mum yolu yapabilirsiniz. Mumların bitiminde sevdiğinizi veya eşinizi bekleyebilirsiniz. 

*FOTOĞRAF süprizi : Sevgilinizle veya eşinizle çekilmiş en güzel fotoğraflarları seçip kolaj yapabilirsiniz. Dilerseniz albüm yaparsınız veya duvara çerçeve yapabilirsiniz. Yada kalp şeklinde bütün fotoğrafları yapıștırabilirsiniz. 

*AȘKINIZI ÇİZİN : Eğer resim çizme yeteneğiniz kuvvetliyse aşkınızı kağıda dökmeye ne dersiniz.? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman sıradışı ve eğlenceli olabilir.

*MUM IŞIĞINDA YEMEK: Biraz klasik evet ama hala romantik olarak kabul ediliyor. İster resturantta ister evde sevdiği menülerden oluşan sofra hafif müzik ve şarap  eşliğinde gecenizi keyifli hale getirmek elinizde.

*AŞK KUTUSU : hazır güzel kapli veya başka çeşitte kutu alıp içine çikolata ile doldurup "sen bunlardan daha tatlısın" notu yazabilirsiniz. Kutuyu isterseniz kendiniz ayakkabı kutusu ile de süsleyip kendiniz yapabilirsiniz.

*BAȘBAȘA KALMANIN TADINI ÇIKARIN : Eğer evde geçirmeye karar verdiyseniz. Sevdiqi yemekleri yapabilirsiniz. Yemek sonrası dans edebilirsiniz. Sevdiği oyunları oynayabilirsiniz. Kendi elinizle hazırladığınız tatlı kurabiyelerle flim izleyebilirsiniz. Tüm gecenin tadını çıkarmak elinizde :)

*NOSTAJİ YASATIN : Onu eski günlere götürmek için çocukluk fotoğrafları ile büyütüp çerçeve yapabilirsiniz. 

*ANONS EDİN : Aşkınızı anons edin birlikte mağazaya gezmeye gidin ve farkettirmeden kaybolun ve mağazada ki müşteri hizmetlerine gidip aşkınızı anons ettirin.  Tabi mağaza görevlileri ile birlikte önceden anlaşmasınızda fayda var :) 

*BİLLBOARD DA AȘKINIZI İLAN EDİN : Eğer maddi durunumuz el veriyorsa evinin yakınlarında bir billboard kiralayıp aşkınızı ilan edebilirsiniz. 


Umarım yararlı olmuştur ☺☺ 
Sevgiyle kalın.. 


Modalizalifess

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder